Toro er et amerikansk selskap som har utviklet maskiner for snørydding i rundt femti år. Her i Norge har vi sammen med Toro hatt fremgang siden 1971.
Til tross for fokusering på utkastingskapasitet, innmatervalser, drivhjul og startmekanismer har vi knapt vært innesnødd i disse årene. Tvert i mot har vi stor forståelse for både deg som bruker, miljøet rundt deg og den teknikken som kreves for å flytte tonnevis av snø fra et sted til et annet.
Av erfaring vet vi for eksempel hvor viktig det er at en snøfreser starter med en gang, ikke minst når det er riktig kaldt ute. Toro snøfresere er et av de få merkene som har el-start selv på en del 1-trinns snøfresere.

Vi leverer alle produkter fra Toro, både snøfresere og plen/traktorklippere.

Vi kan tilby service og sesonglagring inkludert transport av f.eks snøfreser eller traktorklippere til hyggelige priser.

BESTSELGER!! - MED TORO BLIR DET BARE MORO!

TORO POWER MAX HD 10.28 OXHE

Med en flere års erfaring med Toro snøfresere kan vi nå med letthet kalle Toro sin 10hk snøfreser Power Max 1028 for en "bestselger" og det beste valget for kunden. Den er kraftig nok til å klare typisk tung og blaut sørpe av en snø som vi får på sørlandet. Den klarer og store snømengder og har god bredde for å gjøre jobben kjapt. Riktig fart i forhold til snømengde så gjør Toro jobben uten problemer. DET vet vi og vi bruker selv Toro sin 10hk til snørydding utenfor butikken. Der for sier vi det rett ut "MED TORO BLIR DET BARE MORO!"

Utrustet med FreeWheel-systemet som frikobler drivhjulene og gjør det lettere å svinge og manøvrere rundt hjørner og mellom biler og det som er i sikte.

Med Quick Stick Chute-funktsjonen kan du styre kastlengden og rettningen enkelt og unngå hagen til naboen eller ikke minst bilen..

En riktig kraftpakke med 10 hestekrefter som duger når du trenger det kl 6 på morgenen i snøføyka! DA MÅ DET VIRKE!!Motor Toro OHV 4-takt
Effekt 10 hk
Startsystem Handstart / 230 V elstart
Kapacitet 1090 kg/min
Ryddebredde 71 cm
Kastlengde
opptil 19,8 meter
Bensintank 3,2 liter
Gir 6 fram, 2 bak
Kraftoverforing Friktionskoppling
Innmatervalser Power Max 36 cm, sagtannet
Styring av kasterettning
Quick Stick
Rotor 30 cm, 3-blad
Dekk 41x13 cm, X-track
Glidesko Vendbare
Vekt 124 kg
Øvrigt Free Wheel, led-belysning, varme i håndtak
Tillbehør Snøkjetting, skavlbryter og overtrekk
Art.nr 38824

TORO POWER MAX

Snøkjetting

Alle modeller kan leveres med kjettinger, men vi anbefaler å prøve uten til å begynne med. Toro snøfresere er utstyrt med grove knastedekk med et tilpasset mønster for å få maksimal feste på snø og is.

Service Snøfreser fastpris!

Arbeid som utføres på service:Oljeskift motor, kontroll/etterfylling av olje på diff. for skovler, kontroll tennplugg, kontroll/justering av reimer, smøring av wirer og bevegelige deler, lufttrykk i dekk og funksjonstest.

KUN KR 1790,-

Merk: Arbeid og deler som må skiftes kommer i tillegg.(plugg, reimer, wirer osv) Ev. transport kommer i tillegg.

Sesonglagring inkludert service og transport

Vi tar service på din Toro snøfreser og lagrer den til sesongstart.
Vi henter og leverer fresen for deg vis du ønsker det.

Transport i Kristiansand fra kr 600,- tur/retur
Priser fra kr 2490,- på transport og opplag.
Service/rep kr 890,- pr time + deler.

Merk. Transport utenfor Kristiansand:


Kontakt oss for pris.