Tiki Tilhenger

Tiki tilhengere er solide hengere for proff og fritidsbruk. De er helsveist og varmgalvanisert og er utstyrt med Knott lager og fjæringssystem. De har tette hjullagre og leveres med helårsdekk m+s. Tiki kan tilby det meste av ekstrautstyr til sine hengere til gunstige priser. Vi leverer alle produkter fra Tiki Tilhenger.

Klikk deg inn på Tiki båt/opplag eller varehengere for mer informasjon.

Tiki Tilhenger holder til i Fredrikstad hvor hengerene blir montert sammen og sendt ut til forhandlere i Norge. Tilhengere kan hentes ferdig registrert hos Tiki etter avtale med oss og må da være forhåndsbetalt.

Tiki båthengere er blitt meget populære og er funksjonelle,solide og prisgunstige. Standard-serien med hengere for båter fra 10-12 fot og opptil 19 fot har justerbare sidestøtter og kan tilpasses de fleste båter. Med tippfunksjon som gjør at båten din går lett av og på hengeren. Goliath vinsj med sperre som hindrer at båt skal skli ukontrollert av hengeren. Solide surrekroker for å sikre båten under transport. Vi lagerfører standard-serien til Tiki som kan leveres til kampanjepriser hele året.

SE ALLE PRODUKTER FRA TIKI TILHENGER HER: http://www.tikitilhenger.no/

Tiki båthenger - Klikk HER

Tiki varehenger - Klikk HER

BS750-R

BS750-R

CP300-LBH/1400

CP300-LBH/1400

BP1800-LB

BP1600-LB

Ny tilhenger? Ring 38 60 44 30